Udforsk vores hjemmeside
Dyk ned i vores musik, find dyrebare busking-råd, se vores videoer, lær mere om vores historie og læs om hvad der inspirerer os.
Life of a busker - Bright photo

Vil du booke os? Kontakt os gennem formularen forneden, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Fulde Navn
E-mail
Dato & Tid
Lokation
Besked

Tak for din besked,
vi kontakter dig snart!

*Looks like something went wrong when filling in the form, check the form and try again
Vores historie

om os,

om os,

om os,

om os,

om os,

om os,

Rul ned
Life of a Busker - Based in Aarhus

Hvordan forfølger man sin kærlighed til musik, samtidig med at kunne opleve verden?

Life of a Busker playing in AarhusLife of a Busker - Sarah and Patrick in a field of flowersLife of a busker - Bright photo

I 2018 bookede vi to flybilletter til Los Angeles fra København og spillede vores vej til New York City gennem 20 stater. Vi boede i en autocamper og kørte over 13.000 kilometer. Turen var ikke altid let, men vores viljestyrke og kærlighed til musikken holdt os oppe, og vi kom hjem endnu stærkere, mere selvsikre og med en tillid til os selv om, at vi faktisk godt kunne forfølge vores drøm.

Da vi vendte tilbage til Danmark, opdagede vi, at det ikke var lige så almindeligt at spille i gaden her, men vi så det som en mulighed. Vi skilte os ud fra mængden, gjorde os hørt og byggede hurtigt et brand som artisten ”Life of a Busker”. Vores musik sikrede os en indkomst, og vi kunne derfor tage den med os overalt. Vi begav os ud på nye eventyr og spillede i mange lande tværs over Europa, og i 2022 deltog vi i det første VM for gademusik, ”Buskers World Cup”, i Sydkorea.

Life of a busker - Bright photo

Mens vi rejste rundt i verden og optrådte på utallige torve og gadehjørner, havde vi altid en drøm om at udgive vores egen velproducerede musik, der kunne afspejle vores tanker, følelser og måde at se livet på.

Efter at have skrevet hundredvis af sange og fundet samarbejdspartnere til at hjælpe os med at realisere vores projekt, blev 2022 endelig året, hvor vi lancerede vores første to singler "Bright" og "A Place to Call Home", og der er flere sange i støbeskeen.

Vores musik er intim og personlig pop, der berører temaer som kærlighed, ensomhed, udfordringer med mental sundhed og følelsen af ikke at høre til, samtidig med at den trækker inspiration fra de oplevelser, vi har haft, og forhold, som vi har opbygget med andre mennesker verden over.

Life of a Busker - Sarah and Patrick in a field of flowers

Vores rejse er et bevis på, at der sker magi, når man udlever sine drømme og gør det, man brænder for. Vi håber på at inspirere andre til at finde deres vej i livet, uanset hvor den måtte føre hen.

Samfundet, familie og venner kan have en mening om, hvad man skal gøre i livet, men ingen ved det bedre end en selv. Vores musik er vores liv, og vi fortsætter med at lægge vores hjerte og sjæl i det og håber på at kunne gøre bare en lille forskel for dem, der lytter til vores musik.

Life of a Busker playing in Aarhus

He sido nominado como submission.awardCategory.nameHonors en Awwwards.